Čištění graffiti

Graffiti - nežádoucí barvy , spreje , fixy na fasádách obytných, komerčních, průmyslových a jiných staveb . Jejich úplné odstranění není snadné, mnohdy nemožné, často poměrně nákladné.

Náročnost a často i úspěšnost odstraňování graffiti závisí na tom, zda materiál, z něhož má být graffiti odstraněno je či není opatřen účinným antigraffiti nátěrem. 

Plochy chráněné  antigraffiti nátěrem - jedná-li se o permanentní (trvalý) antigraffiti nátěr bývá odstranění graffiti v téměř naprosté většině případů úspěšné, což znamená , že graffiti je odstraněno naprosto beze zbytku. Jednorázové antigraffiti nátěry obvykle stejnou účinnost jako pemanentní nátěry nemají , navíc je potřeba je po odstranění graffiti obnovit.

Plochy nechráněné antigraffiti nátěrem - úspěšnost odstranění graffiti z materiálu nechráněného antigraffiti nátěrem je závislá na několika základních faktorech :

I u nechráněných materiálů je v určitých případech úplné odstranění graffiti možné . Rozhodně je však úspěšnost úplného odstranění  mnohem menší než u materálů , které jsou antigraffiti nátěrem chráněny.

Antigraffiti nátěry - pro nejkvalitnější ochranu fasád jsou nejlepším řešením permanentní antigraffiti nátěry. Ty současné umožňují odstraňovat graffiti pouhou vodou a to mnohonásobně z jednoho místa, aniž by se musel antigraffiti nátěr obnovit.

Budete-li mít zájem o bezplatnou konzultaci ohledně možného odstranění graffiti nebo ochranných antigraffiti nátěrů , rádi Vám poradíme.

2017-10-24

Napište nám

E-mailem odpovídáme do druhého dne.